About Us

Over onze Hobby

In 2016 zijn we gestart met verkopen van onze walnoten van eigen kweek uit onze tuin. Door dat dit goed was bevallen hebben we daarom besloten om er een webshop mee te bouwen. Wat je hier op deze websitemee kan doen is onze walnoten bestellen.

Deze website maakt het voor ons gemakelijk om ullie bestelling klaar te zetten om ze daar te kunnen afhalen of bezorgen. Onze prijzen op deze website van onze walnoten zijn heel scherp en laag met andere woorden heel goedkoop.

Onze walnoten kan je bestellen op deze website elk jaar tussen september en oktober. En je kan ze komen op halen in onze garage achterom de woning. Let wel op voor onze veiligheid en dat van andere hangen er wel camera's om alles in de gaten te houden.

Our Team

Windels Andy

Beheerd Deze Hobby

Ik werk zelf als winkelmedewerker. En daarom heb ik deze website gemaakt als hobby. om onze verse walnoten van eigen kweek uit onze tuin te kunnen verkopen.

Cools Henri

Moderator helpt Deze Hobby

Ik werk zelf als winkelmedewerker. En daarom heb help ik mijn partner die deze website gemaakt heeft als hobby. om onze verse walnoten van eigen kweek uit onze tuin te kunnen verkopen.